Shortcuts: Mobile | Active Topics | Newest Posts | Latest Freeware | Private Messaging | Contribute News | Archive 
  NEWS
  Search News
Browse by Category
News History
1SRC News RSS Feed
1SRC Podcast RSS Feed
Contribute News
  FORUMS
  Search Forums
Topic Specific
News
General
Applications
  Games
  Video
Deals & Promos
Developers
E-books
Mac / Linux
Medical
Podcast
Skins & Backgrounds
Wireless
Off-Topic
  Audio/Video
  Cellphones
  Digital Cameras
  Gaming
  Gadgets & Gizmos
  Non-Palm OS PDAs
  PCs/Laptops
  Tech Web
palm
pre
Foleo
T|X-Series
Z-Series
LifeDrive
Zire
Treo
Tungsten
Older Palms
Sony
VZ-Series
TH-Series
UX-Series
TJ-Series
NX-Series
TG-Series
NZ-Series
Older Clies
Tapwave
Zodiac
Garmin
iQue
Other Licensees
AlphaSmart
Fossil
Group Sense
Kyocera
LG
Samsung
Site Specific
Arcade
Comment/Suggest
  FREEWARE
  Search Freeware
Applications
Ebooks
Skins
Backgrounds
  ABOUT US
  Contact Us
Contribute News
About Us
Privacy Statement
  LOW PRICE SEARCH

Search for the lowest prices: 




  LINKS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go Back   1src Forums > Sony > Clie TG-series
Forum has been archived.
Login has been disabled.
FAQ Members List Calendar Chat Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-24-2003, 08:47 PM   #16
TheSpies
Master of the trivial
 
TheSpies's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 450 TheSpies is on a distinguished road
Depending on the diferences i bet an overlay could be used to sorta upgrade to the TG version. I ask all the time if people will send me a file from the TG but nothing ever comes of it- but just in case will someone send me:

MMFlash.prc
MMFlashLib.prc

if so PM me and i will give you my email address.
Thanks
TheSpies is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2003, 09:30 PM   #17
OcellNuri
20gigs of Karma
 
OcellNuri's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Raleigh, NC, USA
Posts: 1,697 OcellNuri is on a distinguished road
Send a message via ICQ to OcellNuri Send a message via AIM to OcellNuri Send a message via MSN to OcellNuri Send a message via Yahoo to OcellNuri
I'll try and run by Circuit City tomorrow and see if I can grab the files off of a TG if they have one on display. I want mp3 audio in my flash too!
OcellNuri is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2003, 10:35 PM   #18
dunadan
Guest
 
Posts: n/a
here are the files

  Reply With Quote
Old 03-24-2003, 10:57 PM   #19
pghart
and accusatory finger...
 
pghart's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Detroit, Michigan
Posts: 139 pghart is on a distinguished road
Dunadan,

you only gave the emulation, and the database.

you need to send MMFlash.prc, and probably MMFlashlib.pdb

They are copy protected so McFile won't allow to copy them..

I know LauncherX's file manager will copy anything regardless of the copywrite bit enabled..
__________________
Patrick

Check out my photo BLOG, all taken with my NX80.
http://hartford.textamerica.com

Last edited by pghart : 03-24-2003 at 11:05 PM.
pghart is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2003, 11:25 PM   #20
dúnadan
Asclepiada
 
dúnadan's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 139 dúnadan is on a distinguished road
*removed*

please use hans' mirror.
__________________
*dúnadan
Current PDA: Tungsten|C
Wife's PDA: TG50

www.PDAAvenue.com
A community where users of all kinds of PDAs interact on the same boards.

Last edited by dúnadan : 03-26-2003 at 09:23 AM.
dúnadan is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2003, 11:54 PM   #21
cbulock
Moderator
Bronze Contributor
 
cbulock's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Michigan, USA
Posts: 3,114 cbulock is on a distinguished road
Send a message via AIM to cbulock Send a message via MSN to cbulock Send a message via Yahoo to cbulock
Running MMFlash.prc from the MS seems to work fine, but I don't see how MMFlashLib.prc can be installed. I can't get that into RAM.
__________________
-Cameron
cbulock is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2003, 01:09 AM   #22
pixelated
Artist
 
pixelated's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: New York
Posts: 92 pixelated is on a distinguished road
Send a message via ICQ to pixelated Send a message via AIM to pixelated Send a message via Yahoo to pixelated
Thanks so much Dunadan...the flash player got updated on my NX and now I get sound on my flash movies with mp3 codec----all from main ram. Thanks again!
pixelated is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2003, 06:58 AM   #23
BClie2k
HR+ Moderator
 
BClie2k's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Modesto, CA
Posts: 242 BClie2k is on a distinguished road
Botton line, which files do we need for our NX?

Thanks,

Al
__________________
It all started with a Blue Visor DLX.
BClie2k is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2003, 10:47 AM   #24
Importluva
Pocket PC and Honda Freak
 
Importluva's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: UIUC
Posts: 628 Importluva is on a distinguished road
Send a message via AIM to Importluva
Ok, so I installed some of the TG MM files onto my NX, and I even got the flashplayer updated to version 5.xxx However, I still don't get the MP3 sound. Everything works fine, just like it did before. I tried to copy the MMflashLib and MMLib to my NX but it says that the storage space of the handheld is full. Any suggestions? I have already tried a soft reset to no avail. Thanks!
Importluva is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2003, 11:32 AM   #25
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Quote:
Originally posted by pixelated
Thanks so much Dunadan...the flash player got updated on my NX and now I get sound on my flash movies with mp3 codec----all from main ram. Thanks again!

my pleasure pixelated,
if you have time please share with the others how you accomplished this. i'll leave those files on my site for a few more days.
  Reply With Quote
Old 03-25-2003, 12:28 PM   #26
terret
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 26 terret is on a distinguished road
Figured it out!

Ha! Got it! Here's what to do to get mp3 sound working, or rather, what I did, should work on your NX series:

First I copied all the MM files to PALM/Launcher

Then I launched McFile and renamed MMFlashlib.prc to MMFlashlib2.prc.

I then copied MMFlash.prc and MMFlashlib2.prc to ram and I can now hear Strongbad in all his glory!

(edited for misspellings)
terret is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2003, 12:47 PM   #27
OcellNuri
20gigs of Karma
 
OcellNuri's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Raleigh, NC, USA
Posts: 1,697 OcellNuri is on a distinguished road
Send a message via ICQ to OcellNuri Send a message via AIM to OcellNuri Send a message via MSN to OcellNuri Send a message via Yahoo to OcellNuri
Sweet! Thanks a ton!
OcellNuri is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2003, 01:04 PM   #28
OcellNuri
20gigs of Karma
 
OcellNuri's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Raleigh, NC, USA
Posts: 1,697 OcellNuri is on a distinguished road
Send a message via ICQ to OcellNuri Send a message via AIM to OcellNuri Send a message via MSN to OcellNuri Send a message via Yahoo to OcellNuri
Are all of these files actually running off of the memory stick when you load them into Palm/Launcher? I tried a flash movie that I thought had mp3 sound, but didn't hear anything.
OcellNuri is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2003, 01:10 PM   #29
cbulock
Moderator
Bronze Contributor
 
cbulock's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Michigan, USA
Posts: 3,114 cbulock is on a distinguished road
Send a message via AIM to cbulock Send a message via MSN to cbulock Send a message via Yahoo to cbulock
So, you guys got it to work? I always get errors when trying to copy MMFlashLib.prc to RAM, even after renaming it.
__________________
-Cameron
cbulock is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2003, 01:10 PM   #30
hansschmucker
?
 
hansschmucker's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Germany
Posts: 1,363 hansschmucker is on a distinguished road
Send a message via ICQ to hansschmucker
Read:
I then copied MMFlash.prc and MMFlashlib2.prc to ram

However doing that seems to be harder for me then it is for most others. I can't copy the MMFlash.lib to RAM

So far I've tried Filez / CliéFiles / ZlauncherFilemanager in standard mode and again CliéFiles and Filez in safe mode. In safe mode I get fatal errors while in standard mode I just get the regular memory full error message (4.9 MB free). I even tried renaming the Flashlib, eventhough I can't see any point in doing so, since the DBname has nothing to do with the filename. Actually, it didn't change a thing.

Any other suggestion
__________________
It's amazing I won. I was running against peace, prosperity, and incumbency.
GEORGE W. BUSH, JUNE 14, 2001, speaking to Swedish Prime Minister Goran Perrson, unaware that a live television camera was still rolling
hansschmucker is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:26 AM.

  AD HOSTS ?
  GOOGLE ADS ?
  AMAZON ADS ?

Powered by: vBulletin Version 3.0.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2001 Entity City, LLC. All rights reserved.