Shortcuts: Mobile | Active Topics | Newest Posts | Latest Freeware | Private Messaging | Contribute News | Archive 
NEWS
Search News
Browse by Category
News History
1SRC News RSS Feed
1SRC Podcast RSS Feed
Contribute News
FORUMS
Search Forums
Topic Specific
News
General
Applications
Games
Video
Deals & Promos
Developers
E-books
Mac / Linux
Medical
Podcast
Skins & Backgrounds
Wireless
Off-Topic
Audio/Video
Cellphones
Digital Cameras
Gaming
Gadgets & Gizmos
Non-Palm OS PDAs
PCs/Laptops
Tech Web
palm
pre
Foleo
T|X-Series
Z-Series
LifeDrive
Zire
Treo
Tungsten
Older Palms
Sony
VZ-Series
TH-Series
UX-Series
TJ-Series
NX-Series
TG-Series
NZ-Series
Older Clies
Tapwave
Zodiac
Garmin
iQue
Other Licensees
AlphaSmart
Fossil
Group Sense
Kyocera
LG
Samsung
Site Specific
Arcade
Comment/Suggest
FREEWARE
Search Freeware
Applications
Ebooks
Skins
Backgrounds
ABOUT US
Contact Us
Contribute News
About Us
Privacy Statement
LOW PRICE SEARCH

Search for the lowest prices:




LINKS





























Go Back   1src Forums > Sony > Clie UX-series
User Name
Password
FAQ Members List Calendar Chat Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-17-2004, 04:41 AM   #1
gpinkas
Registered User
 
gpinkas's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Miami Beach
Posts: 10 gpinkas is on a distinguished road
Send a message via ICQ to gpinkas
Problemas con netfront

No se que ha ocurrido con mi UX-50 ya que cuando intento abrir cualquiera de los netfronts (3.0 y 3.1) me queda la pantalla en blanco y tengo que resetearla.
Si le hago un hard reset me da error y solo me funciona sobre el ultimo backup realizado, auque lo haya hecho ahora mismo.
La verdad no se que ha ocurrido, espero que alguien pueda darme una mano ya que no se que me paso.
Desde ya muchas gracias, Nahum
gpinkas is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2004, 07:59 AM   #2
bruno_h
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Location: Mexico
Posts: 14 bruno_h is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to bruno_h
Instalacion erronea

Nahum:
Lo unico que se me ocurre es que hayas instalado el Netfront a traves de la instalacion habitual, es decir por medio de el Install tool, en este foro estan las inmtrucciones para hacerlo correctamente, de hecho yo ya lo hice sin problemas. Busca entre los foros hay varios postings con las instrucciones. Espero que esto sirva
B.
__________________
Bruno
bruno_h is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:23 PM.

  AD HOSTS ?
  GOOGLE ADS ?
  AMAZON ADS ?

Powered by: vBulletin Version 3.0.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
2001 Entity City, LLC. All rights reserved.