Shortcuts: Mobile | Active Topics | Newest Posts | Latest Freeware | Private Messaging | Contribute News | Archive 
NEWS
Search News
Browse by Category
News History
1SRC News RSS Feed
1SRC Podcast RSS Feed
Contribute News
FORUMS
Search Forums
Topic Specific
News
General
Applications
Games
Video
Deals & Promos
Developers
E-books
Mac / Linux
Medical
Podcast
Skins & Backgrounds
Wireless
Off-Topic
Audio/Video
Cellphones
Digital Cameras
Gaming
Gadgets & Gizmos
Non-Palm OS PDAs
PCs/Laptops
Tech Web
palm
pre
Foleo
T|X-Series
Z-Series
LifeDrive
Zire
Treo
Tungsten
Older Palms
Sony
VZ-Series
TH-Series
UX-Series
TJ-Series
NX-Series
TG-Series
NZ-Series
Older Clies
Tapwave
Zodiac
Garmin
iQue
Other Licensees
AlphaSmart
Fossil
Group Sense
Kyocera
LG
Samsung
Site Specific
Arcade
Comment/Suggest
FREEWARE
Search Freeware
Applications
Ebooks
Skins
Backgrounds
ABOUT US
Contact Us
Contribute News
About Us
Privacy Statement
LOW PRICE SEARCH

Search for the lowest prices:




LINKS





























Go Back   1src Forums > Topic Specific > General
User Name
Password
FAQ Members List Calendar Chat Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-08-2003, 01:29 PM   #1
nomad411
Junior Member
 
nomad411's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Ottawa, Canada
Posts: 22 nomad411 is on a distinguished road
Send a message via ICQ to nomad411
Unhappy Nikon camera digital pictures got corrupted when I used the CF in NX70V.

Hi,

My Nikon camera's digital pictures got corrupted when I used the same CF in my NX70V using the eruware drivers (or maybe the CFUtility back then)

Has anyone had experience with something like this? So far I can't read the pictures with any software I tried.

I would rather not buy ImageRescue if I could avoid it.

Thanks for any help

Gerard
nomad411 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2003, 08:06 PM   #2
Ipastor
Member
 
Ipastor's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Texas
Posts: 43 Ipastor is on a distinguished road
I had the same thing happen once. I believe they use different file systems but I'm not sure. Anyway, I could see that the memory was accounted for but the pics wouldn't come up after I used the card in my pda.
Ipastor is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2003, 08:08 PM   #3
nomad411
Junior Member
 
nomad411's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Ottawa, Canada
Posts: 22 nomad411 is on a distinguished road
Send a message via ICQ to nomad411
yes, basically, I have the .JPGs but they will not open with anything I try, including photo-rescue, which I found I had a demo of.
nomad411 is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2003, 12:11 PM   #4
dark79
Guest
 
Posts: n/a
Did you try scandisk on the CF? I had my CF corrupted when I had an error in the middle of movieplayer and after I ran scandisk to fix the errors, all my data was restored. (Of course I copied the files to my desktop, reformatted the card and put everything back on it for safe measure though).
  Reply With Quote
Old 08-10-2003, 12:12 PM   #5
dark79
Registered User
 
dark79's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Champaign, IL
Posts: 103 dark79 is on a distinguished road
Send a message via AIM to dark79 Send a message via Yahoo to dark79
whoops, that was me =)
dark79 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 10:39 AM.

  AD HOSTS ?
  GOOGLE ADS ?
  AMAZON ADS ?

Powered by: vBulletin Version 3.0.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
2001 Entity City, LLC. All rights reserved.