Shortcuts: Mobile | Active Topics | Newest Posts | Latest Freeware | Private Messaging | Contribute News | Archive 
NEWS
Search News
Browse by Category
News History
1SRC News RSS Feed
1SRC Podcast RSS Feed
Contribute News
FORUMS
Search Forums
Topic Specific
News
General
Applications
Games
Video
Deals & Promos
Developers
E-books
Mac / Linux
Medical
Podcast
Skins & Backgrounds
Wireless
Off-Topic
Audio/Video
Cellphones
Digital Cameras
Gaming
Gadgets & Gizmos
Non-Palm OS PDAs
PCs/Laptops
Tech Web
palm
pre
Foleo
T|X-Series
Z-Series
LifeDrive
Zire
Treo
Tungsten
Older Palms
Sony
VZ-Series
TH-Series
UX-Series
TJ-Series
NX-Series
TG-Series
NZ-Series
Older Clies
Tapwave
Zodiac
Garmin
iQue
Other Licensees
AlphaSmart
Fossil
Group Sense
Kyocera
LG
Samsung
Site Specific
Arcade
Comment/Suggest
FREEWARE
Search Freeware
Applications
Ebooks
Skins
Backgrounds
ABOUT US
Contact Us
Contribute News
About Us
Privacy Statement
LOW PRICE SEARCH

Search for the lowest prices:




LINKS





























Go Back   1src Forums > Topic Specific > Applications
Forum has been archived.
Login has been disabled.
FAQ Members List Calendar Chat Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-17-2008, 08:53 AM   #1
pruss
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Waco TX
Posts: 4,441 pruss will become famous soon enough
AtomClock 1.10 beta

AtomClock syncs your PDA wirelessly (wireless internet required) with atomic clock enabled Internet servers, either one-time or automatically every 3:30 am. Version 1.10 adds support for NTP servers (Version 1.00 only supported TIME protocol) and lets you edit the server list (MENU | Options | Edit...).

Free reg codes to first three people who find bugs I can verify. (The regular price is $4.)

http://pruss.homeip.net/alex/AtomClock.prc
__________________
Alex Pruss

For my shareware (FontSmoother, myKbd, mySkin, Accenter, FastLaunch and AtomClock) and freeware PalmOS software, go here: http://pruss.mobi
pruss is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2008, 09:56 AM   #2
videkatten
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 56 videkatten is on a distinguished road
TX freeze after the "Success" form. After soft reset and a second try (all hacks disabled) I get same freeze again. Known bug?
__________________
It's you and me, TX - Now boosted with Apt.
videkatten is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2008, 10:38 AM   #3
pruss
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Waco TX
Posts: 4,441 pruss will become famous soon enough
No, not known. I am guessing that one of yours apps is not responding correctly to the time change notification. Could you see if a manual time change produces the same result?
__________________
Alex Pruss

For my shareware (FontSmoother, myKbd, mySkin, Accenter, FastLaunch and AtomClock) and freeware PalmOS software, go here: http://pruss.mobi
pruss is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2008, 10:50 AM   #4
videkatten
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 56 videkatten is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by pruss
No, not known. I am guessing that one of yours apps is not responding correctly to the time change notification. Could you see if a manual time change produces the same result?


You're right. Something's wrong because it soft resets after I set the time manually. Dont know why though..
__________________
It's you and me, TX - Now boosted with Apt.
videkatten is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2008, 02:02 PM   #5
tegodwin
Registered User
 
tegodwin's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Fleet, Hampshire UK
Posts: 57 tegodwin is on a distinguished road
Question

I have the same problem.

AtomClock works properly in manual mode but TX resets when set by the automatic mode. When AtomClock is installed in the device manual adjustment of time via preferences also results in a reset. Moving AtomClock to card results in manual adjustment working properly (i.e. no resets) in preferences.

Trev
tegodwin is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2008, 07:17 PM   #6
pruss
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Waco TX
Posts: 4,441 pruss will become famous soon enough
Quote:
Originally Posted by tegodwin
I have the same problem.

AtomClock works properly in manual mode but TX resets when set by the automatic mode. When AtomClock is installed in the device manual adjustment of time via preferences also results in a reset.


Does this reset on preference time change also happen in the scenario where AtomClock is both in RAM and auto mode is off?
__________________
Alex Pruss

For my shareware (FontSmoother, myKbd, mySkin, Accenter, FastLaunch and AtomClock) and freeware PalmOS software, go here: http://pruss.mobi
pruss is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2008, 07:29 PM   #7
pruss
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Waco TX
Posts: 4,441 pruss will become famous soon enough
Quote:
Originally Posted by videkatten
You're right. Something's wrong because it soft resets after I set the time manually. Dont know why though..


Does it soft reset after a manual time setting even if you delete AtomClock?
__________________
Alex Pruss

For my shareware (FontSmoother, myKbd, mySkin, Accenter, FastLaunch and AtomClock) and freeware PalmOS software, go here: http://pruss.mobi
pruss is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2008, 11:28 PM   #8
PatrickS
Gadget Magnet
 
PatrickS's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Vancouver, Canada
Posts: 359 PatrickS is on a distinguished road
Haven't tried AtomClock yet but I do use the freeware program NetClock. Is there much difference between the two?
__________________
Vx ==> m515 ==> T|T ==> T|T3 ==> Treo 650 ==> Treo 680
<,,><
PatrickS is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2008, 03:08 AM   #9
videkatten
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 56 videkatten is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by pruss
Does it soft reset after a manual time setting even if you delete AtomClock?


No, then its acting like normal.
__________________
It's you and me, TX - Now boosted with Apt.

Last edited by videkatten : 05-18-2008 at 03:19 AM.
videkatten is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2008, 03:41 AM   #10
tegodwin
Registered User
 
tegodwin's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Fleet, Hampshire UK
Posts: 57 tegodwin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by pruss
Does this reset on preference time change also happen in the scenario where AtomClock is both in RAM and auto mode is off?

No - reset occurs in preferences time change only when the automatic box is ticked.

Trev
tegodwin is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 07:23 AM   #11
pruss
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Waco TX
Posts: 4,441 pruss will become famous soon enough
Ah, I see. You might try the new version I'm now uploading (1.50b3). I'll actually be away until Friday, in a part of Texas where there is no cellphone or Internet, so I'll only be able to take your new report then. Email, me, by the way, both of you, for a free reg code (for AtomClock and for one other piece of software from me of your choice) when I get back.
__________________
Alex Pruss

For my shareware (FontSmoother, myKbd, mySkin, Accenter, FastLaunch and AtomClock) and freeware PalmOS software, go here: http://pruss.mobi
pruss is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 12:38 PM   #12
videkatten
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 56 videkatten is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by pruss
v1.50b3


I got same error as before. Need to soft reset after sync.
__________________
It's you and me, TX - Now boosted with Apt.
videkatten is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 04:30 PM   #13
tegodwin
Registered User
 
tegodwin's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Fleet, Hampshire UK
Posts: 57 tegodwin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by pruss
Ah, I see. You might try the new version I'm now uploading (1.50b3).........

No reset now via manual time change in preferences. However TX still resets when using automatic mode in AtomClock.

Trev
tegodwin is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2008, 10:29 AM   #14
pruss
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Waco TX
Posts: 4,441 pruss will become famous soon enough
I just posted a new version, which might fix the problems:
http://pruss.homeip.net/alex/AtomClock.prc
__________________
Alex Pruss

For my shareware (FontSmoother, myKbd, mySkin, Accenter, FastLaunch and AtomClock) and freeware PalmOS software, go here: http://pruss.mobi
pruss is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2008, 10:54 AM   #15
tegodwin
Registered User
 
tegodwin's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Fleet, Hampshire UK
Posts: 57 tegodwin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by pruss
I just posted a new version, which might fix the problems:
http://pruss.homeip.net/alex/AtomClock.prc

Sorry Pruss but the automatic function in this version (1.50b3?) does not work at all! It shows up in the alarm list but but does not activate AtomClock.
Manual setting works.

Trev

Last edited by tegodwin : 05-30-2008 at 02:14 PM.
tegodwin is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help with Fish Tycoon roper Games 555 10-31-2010 02:08 AM
Origami On The Go 2.0 - Public Beta Test robitaille88 Applications 26 12-23-2005 08:45 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:08 AM.

  AD HOSTS ?
  GOOGLE ADS ?
  AMAZON ADS ?

Powered by: vBulletin Version 3.0.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
2001 Entity City, LLC. All rights reserved.