Shortcuts: Mobile | Active Topics | Newest Posts | Latest Freeware | Private Messaging | Contribute News | Archive 
NEWS
Search News
Browse by Category
News History
1SRC News RSS Feed
1SRC Podcast RSS Feed
Contribute News
FORUMS
Search Forums
Topic Specific
News
General
Applications
Games
Video
Deals & Promos
Developers
E-books
Mac / Linux
Medical
Podcast
Skins & Backgrounds
Wireless
Off-Topic
Audio/Video
Cellphones
Digital Cameras
Gaming
Gadgets & Gizmos
Non-Palm OS PDAs
PCs/Laptops
Tech Web
palm
pre
Foleo
T|X-Series
Z-Series
LifeDrive
Zire
Treo
Tungsten
Older Palms
Sony
VZ-Series
TH-Series
UX-Series
TJ-Series
NX-Series
TG-Series
NZ-Series
Older Clies
Tapwave
Zodiac
Garmin
iQue
Other Licensees
AlphaSmart
Fossil
Group Sense
Kyocera
LG
Samsung
Site Specific
Arcade
Comment/Suggest
FREEWARE
Search Freeware
Applications
Ebooks
Skins
Backgrounds
ABOUT US
Contact Us
Contribute News
About Us
Privacy Statement
LOW PRICE SEARCH

Search for the lowest prices:




LINKS





























Go Back   1src Forums > Topic Specific > Wireless
Forum has been archived.
Login has been disabled.
FAQ Members List Calendar Chat Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-12-2003, 03:27 PM   #196
Cheechwhiz
Registered User
 
Cheechwhiz's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Ol' Cape of the Cods
Posts: 192 Cheechwhiz is on a distinguished road
I have been trying to reestablish a WL-100/NX60 connection that was working fine earier in the year.
I didn't use the card for several months and have a new install of XP on my desktop unit. Now, I want to go back to the card and it won't connect.
I have browsed the board and tried several routes. but I never get "wireless" in the Prefs/Network popup. Only things like UNIX,Verio, WindowsRAS,Earthlink.
Larry, anybody???
Cheechwhiz is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2003, 11:08 PM   #197
trayip
Supreme Entity
 
trayip's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 219 trayip is on a distinguished road
Send a message via AIM to trayip
Windows Lan is what you need , just choose that from the list, it hsould be under Windows RAS or whatever it is...
trayip is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2003, 02:24 AM   #198
MatteBlack
Junior Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 2 MatteBlack is on a distinguished road
Wi-Fi scanner from UX50

I know the UX50 has the ability to scan for Wi-Fi. Is there any way to copy the files from the UX50 that allow the scanning onto the NX series?


Matte Black.
MatteBlack is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2003, 02:44 PM   #199
chawma
Junior Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: canada
Posts: 1 chawma is on a distinguished road
Hello All,

After launching ICS to share my dialup internet connection, my WiFi's IP became 192.168.0.1

I connected successfully on my laptop using adhoc connection by specifying the IP: 192.168.0.1 on my UX50, however when I launched Smbmate and tried to access the shared folder of my laptop I get a message from my laptop that IP address conflicts in the network.

I believe this is because when connecting to the shared folder I specify the IP of the laptop to be: 192.168.0.1 (same with the WiFi's IP)

Is there a way to have a separate IP for my adhoc WiFi and another IP for my laptop?

Please help.

Thanks a lot!
chawma is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2004, 08:40 PM   #200
Marky Mark
Guest
 
Posts: n/a
Re: Wi-Fi scanner from UX50

Quote:
Originally posted by MatteBlack
I know the UX50 has the ability to scan for Wi-Fi. Is there any way to copy the files from the UX50 that allow the scanning onto the NX series?


Matte Black.



I'd like to know about that too. I work as a network consultant and it would be really handy to be able to scan for wireless at client sites.
  Reply With Quote
Old 01-04-2004, 03:58 PM   #201
Audronis
Guest
 
Posts: n/a
That's all good (I'm writing this on my nx73v) but I can't seem to hotsync over my network. I'm using static IPs on my network (just to be sure), but I just can't seem to find my PC . Any suggestions?
  Reply With Quote
Old 01-28-2004, 11:36 PM   #202
MatteBlack
Guest
 
Posts: n/a
NX-80V with WL100 at University.

I got my NX-80V with a WL100 to work at my university.
All I had to do was:
-Have the computer center register my MAC address to my user account.
-Enter the exact SSID
-enter the 10 digit WEP
-Infrastructure
-power saver off
-DNS and IP auto

Hope this helps someone. The university is just using a simple MAC filter to restrict access.

Later,

Matte.
  Reply With Quote
Old 02-02-2004, 05:07 PM   #203
Mak-B
Registered User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2 Mak-B is on a distinguished road
Can anyone provide me the link to download the driver for WL-110? I bought it off ebay but didnt get my CD. I searched the sony site but I cant find it. Can anyone please post the link here or email me at makb@ureach.com
Mak-B is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2004, 11:42 AM   #204
drlbg
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 6 drlbg is on a distinguished road
Same issue...let me know if you get it from anyone...I posted in the Wireless forum...

Thanks...

drlbg@cox.net
drlbg is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2004, 10:07 AM   #205
GilViking
Registered User
 
GilViking's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2 GilViking is on a distinguished road
Question How can I find actual SSID when connecting with "any"?

I am new user with NX73V and WL100 (refurb). I can connect at home and several other sites just fine, often without the Powersave option.

I have found a couple of sites by using the "any" SSID and would like to find their real SSID's I realize from reading this and other threads that Palm OS 5.0 won't really let us do what we want. Surely ther must be some way we can get the SSID, through a command in the log area perhaps? Or by some web request to the IP address of the router or ???

Thank you in advance
GilViking is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:20 PM.

  AD HOSTS ?
  GOOGLE ADS ?
  AMAZON ADS ?

Powered by: vBulletin Version 3.0.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
2001 Entity City, LLC. All rights reserved.