Shortcuts: Mobile | Active Topics | Newest Posts | Latest Freeware | Private Messaging | Contribute News | Archive 
NEWS
Search News
Browse by Category
News History
1SRC News RSS Feed
1SRC Podcast RSS Feed
Contribute News
FORUMS
Search Forums
Topic Specific
News
General
Applications
Games
Video
Deals & Promos
Developers
E-books
Mac / Linux
Medical
Podcast
Skins & Backgrounds
Wireless
Off-Topic
Audio/Video
Cellphones
Digital Cameras
Gaming
Gadgets & Gizmos
Non-Palm OS PDAs
PCs/Laptops
Tech Web
palm
pre
Foleo
T|X-Series
Z-Series
LifeDrive
Zire
Treo
Tungsten
Older Palms
Sony
VZ-Series
TH-Series
UX-Series
TJ-Series
NX-Series
TG-Series
NZ-Series
Older Clies
Tapwave
Zodiac
Garmin
iQue
Other Licensees
AlphaSmart
Fossil
Group Sense
Kyocera
LG
Samsung
Site Specific
Arcade
Comment/Suggest
FREEWARE
Search Freeware
Applications
Ebooks
Skins
Backgrounds
ABOUT US
Contact Us
Contribute News
About Us
Privacy Statement
LOW PRICE SEARCH

Search for the lowest prices:




LINKS





























Go Back   1src Forums > Sony > Clie NZ-Series
User Name
Password
FAQ Members List Calendar Chat Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-30-2006, 05:52 PM   #1
boohbear
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 13 boohbear is on a distinguished road
Exclamation Problem with display

Here's another brain mangler with the NZ90.

Recently I noticed a permanent, sorta purple line on my NZ90 display... I thought it was a scratch but after checking it throughly I concluded that there was no scratch whatsoever on the screen.

When I off the backlight (hold power switch for several seconds) the line disappears.

Yesterday, it got worst. Purple lines are everywhere but when I off the backlight, everything is ok....

Any ideas on what's wrong?
boohbear is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2006, 08:04 PM   #2
dragonsgames
I'm stuck on the source
 
dragonsgames's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Houston
Posts: 7,103 dragonsgames is on a distinguished road
Hmm. That does not sound good. Trying asking Chris Short (I think there is a problem with the conector cables, he should be able to confirm it). ips@chartermi.net
__________________
Sony Clie N760c -> Sony Clie TG-50 -> Treo 600 -> Sony Clie NX80, Fossil wrist PDA-> Sony Clie UX50 -> Sony CLIE VZ90 -> TG50, iPod 5.5 Gen -> Sony CLIE UX50, Sony PEGA-EB40 -> Sony CLIE PEG-TH55/E1, Samsung A900 (Blade) -> HTC Touch -> Palm Pre -> HTC Hero, Apple MacBook -> HTC Evo ->Nexus S 4G, Apple MacBook Pro

I like iSpin, it's my favorite launcher!!
I am the 2nd top 1src poster!!
dragonsgames is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2006, 11:39 PM   #3
boohbear
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 13 boohbear is on a distinguished road
cool. but how do I contact Chris Short? Is this his email -> ips@chartermi.net
boohbear is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2006, 11:40 PM   #4
dragonsgames
I'm stuck on the source
 
dragonsgames's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Houston
Posts: 7,103 dragonsgames is on a distinguished road
Yes, that is his email address
__________________
Sony Clie N760c -> Sony Clie TG-50 -> Treo 600 -> Sony Clie NX80, Fossil wrist PDA-> Sony Clie UX50 -> Sony CLIE VZ90 -> TG50, iPod 5.5 Gen -> Sony CLIE UX50, Sony PEGA-EB40 -> Sony CLIE PEG-TH55/E1, Samsung A900 (Blade) -> HTC Touch -> Palm Pre -> HTC Hero, Apple MacBook -> HTC Evo ->Nexus S 4G, Apple MacBook Pro

I like iSpin, it's my favorite launcher!!
I am the 2nd top 1src poster!!
dragonsgames is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2007, 04:34 PM   #5
renaldog
Registered User
 
renaldog's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Netherlands
Posts: 7 renaldog is on a distinguished road
Unhappy LCD displaying pinkish/purple lines

Just wanting to know if you managed to solve this? My NZ90 is showing these lines too. The LCD doesnt look cracked, but I suspect it must be damaged.
renaldog is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TX power on problem Ce T|X-Series 60 10-28-2008 12:02 PM
Display problem Erdenemandal Clie UX-series 0 11-14-2005 03:02 AM
T5 with ZLauncher menu problem demonbane Tungsten 3 09-06-2005 11:24 AM
ux50 display problem sjb Clie UX-series 4 09-02-2005 02:58 PM
ZLauncher theme display problem - very strange SmacznyPomidor Clie UX-series 3 02-06-2005 07:03 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:11 PM.

  AD HOSTS ?
  GOOGLE ADS ?
  AMAZON ADS ?

Powered by: vBulletin Version 3.0.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
2001 Entity City, LLC. All rights reserved.