Shortcuts: Mobile | Active Topics | Newest Posts | Latest Freeware | Private Messaging | Contribute News | Archive 
  NEWS
  Search News
Browse by Category
News History
1SRC News RSS Feed
1SRC Podcast RSS Feed
Contribute News
  FORUMS
  Search Forums
Topic Specific
News
General
Applications
  Games
  Video
Deals & Promos
Developers
E-books
Mac / Linux
Medical
Podcast
Skins & Backgrounds
Wireless
Off-Topic
  Audio/Video
  Cellphones
  Digital Cameras
  Gaming
  Gadgets & Gizmos
  Non-Palm OS PDAs
  PCs/Laptops
  Tech Web
palm
pre
Foleo
T|X-Series
Z-Series
LifeDrive
Zire
Treo
Tungsten
Older Palms
Sony
VZ-Series
TH-Series
UX-Series
TJ-Series
NX-Series
TG-Series
NZ-Series
Older Clies
Tapwave
Zodiac
Garmin
iQue
Other Licensees
AlphaSmart
Fossil
Group Sense
Kyocera
LG
Samsung
Site Specific
Arcade
Comment/Suggest
  FREEWARE
  Search Freeware
Applications
Ebooks
Skins
Backgrounds
  ABOUT US
  Contact Us
Contribute News
About Us
Privacy Statement
  LOW PRICE SEARCH

Search for the lowest prices: 




  LINKS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go Back   1src Forums > Sony > Clie TJ-series
Forum has been archived.
Login has been disabled.
FAQ Members List Calendar Chat Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-19-2006, 12:18 AM   #1
salesrep
TH55 Nutcase Member
 
salesrep's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Arlington, TX
Posts: 465 salesrep is on a distinguished road
Anyone tried the SA10 with TJ27. . .?

Okay, so I'm trying to figure out what the heck Sony was thinking when they decided the tj27 would be either an upgrade to the tj25 or a downgrade to the tj37.

The lack of audio capabilities is most interesting. However, Sony solved that problem on MUCH lesser handhelds like the SJ and early T-series by coming up with the SA10 Audio Adapter that plugs into the bottom and gives you remote control of audio functions.

I know that some of you have scoffed at this idea, telling me that the '27 does not have an audio chip or the built-in headphone jack or stereo-quality speaker, but hasn't SOMEBODY tried using the SA10? I'm quite sure the early SJ and T-series didn't have a sound chip did they? If we're getting technical like that, does a PDA actually have to have a 'sound chip' to play mp3's? And the '27 has 6x the processing power of those OS4.1 machines, not to mention OS5.

Seems like it would work!
__________________
CURRENTLY OWN: sj33 x4 + tg50 x4 + msb1 x2 + kb20 x2 + tj27 + nx80v + th55/e1 x2


CURRENTLY USING: th55/e1 + 2GB ms + cc5 + trv80 + SYNC a707
salesrep is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2006, 09:24 AM   #2
dragonsgames
I'm stuck on the source
 
dragonsgames's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Houston
Posts: 7,103 dragonsgames is on a distinguished road
I doubt if you could even find one (if they work)
__________________
Sony Clie N760c -> Sony Clie TG-50 -> Treo 600 -> Sony Clie NX80, Fossil wrist PDA-> Sony Clie UX50 -> Sony CLIE VZ90 -> TG50, iPod 5.5 Gen -> Sony CLIE UX50, Sony PEGA-EB40 -> Sony CLIE PEG-TH55/E1, Samsung A900 (Blade) -> HTC Touch -> Palm Pre -> HTC Hero, Apple MacBook -> HTC Evo ->Nexus S 4G, Apple MacBook Pro

I like iSpin, it's my favorite launcher!!
I am the 2nd top 1src poster!!
dragonsgames is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2006, 12:21 PM   #3
salesrep
TH55 Nutcase Member
 
salesrep's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Arlington, TX
Posts: 465 salesrep is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by dragonsgames
I doubt if you could even find one (if they work)


Thanks for the encouragement, DG. . .

I went by my local Fry's Electronics to see if they still had the SA10 that was there my previous visits, but no luck. Anyone else?
__________________
CURRENTLY OWN: sj33 x4 + tg50 x4 + msb1 x2 + kb20 x2 + tj27 + nx80v + th55/e1 x2


CURRENTLY USING: th55/e1 + 2GB ms + cc5 + trv80 + SYNC a707
salesrep is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2006, 08:50 AM   #4
Valwit
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Location: Ireland
Posts: 116 Valwit is on a distinguished road
Send a message via ICQ to Valwit
hypotheticly: you could decode a mp3 or whatever plain wav and send it outside through the usb lines in th econnector. what you would need is a piece od hardware that will do the rest: d/a changer and amplifier. that would be a sound chip. if you find or write software that is capable to redirect the output for ma nay audio player to that SA10 adapter, then i dont see a reson why it shouldnt work. but imo it would be much easier to find and solder in the missing parts
Valwit is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need MCA2 to my TJ27 noyens Clie TJ-series 0 12-10-2005 12:04 AM
Is There sound in Clié TJ27 ? jpacanaro Clie TJ-series 1 06-17-2004 07:18 PM
CNet's TJ27 Review Lucky Bob Clie TJ-series 0 04-02-2004 03:10 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:26 PM.

  AD HOSTS ?
  GOOGLE ADS ?
  AMAZON ADS ?

Powered by: vBulletin Version 3.0.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2001 Entity City, LLC. All rights reserved.